Böcker och kontakter

Det är väldigt många som delar mitt inlägg om utlottningen på min Facebook sida @birgittalindholm2 Tycker det är jättekul. Så ni som vill delta gå in och dela och skriv i inlägget att ni gjort det. Utlottningen pågår till sista augusti. Idag fick jag hem ett kartong med böcker av min debutbok När två världar kolliderar. Allt såg bra ut och böckerna var väl paketerade. Hade även telefon kontakt med ägarinnan av Tias bok i Finland. Hon ville att jag skickar pris och betala uppgifter på mail till henne. Så det får jag göra under helgen. Jag är jätteglad att hon överväger att ta in min bok i hennes bokhandel.

Nu har min semester påbörjat och hoppas på många soliga dagar. Denna bild är från min trädgård, där jag hoppas att jag kommer att skriva många sidor på uppföljaren av min debutbok under min semester.

 

 

2 Comments

    • Birgitta

      Gå in på in min Facebook sida @birgittalindholm2 och skrolla ner till inlägget för utlottningen. Just nu är det över 700 personer som deltar. Det står i inlägget hur du ska göra för att delta. Birgitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *